top of page

- Parfumuri Terapeutice -

Parfumuri de leac

Parfumurile terapeutice se realizează personalizat după o ședință de consultanță individuală cu durata de 2 ore. Prețul unei ședințe este de 1250 de lei. Prețul parfumului se stabilește ulterior. Pentru programări și detalii mă puteți contacta pe adresa de e-mail luviane.parfumerie@gmail.com

*Pentru moment acest serviciu este indisponibil.

Aromacologia este știința care studiază legăturile dintre psihologie și tehnologia parfumului. Termenul a fost introdus în 1989 de către Olfactory Research Fund - Sense of Smell Institute. Spre deosebire de Aromaterapie care se preocupă de efectele terapeutice obținute folosind tehnici de masaj, ingerare și olfacție, Aromacologia studiază în detaliu efectele rezultate prin folosirea aromelor pe cale olfactivă.

Toate parfumurile pe care le creez respectă principiile Aromacologiei având efecte pozitive asupra comportamentului uman și emoțiilor, îmbunătățind astfel starea generală și crescând calitatea vieții oamenilor.

Pentru că însă fiecare dintre voi are nevoi diferite, am lansat și o colecție de Parfumuri de leac pentru diverse scopuri personale.

Găsiți mai multe informații despre Parfumurile terapeutice în articolul pe care l-am publicat pe blog 

bottom of page